Web Analytics Made Easy - Statcounter

​رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران گفت: خروج از بنگاهداری و فروش اموال مازاد یکی از برنامه‌های بسیار جدی بانک صادرات ایران است و مواردی که دارایی‌های بانک را منجمد کرده قطعا در قالب برنامه فروش اموال مازاد واگذار خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، یاسر مرادی در نخستین هم‌اندیشی مدیران ستاد و صف بانک صادرات ایران در سال ١٤٠١ با اعلام این خبر افزود: تلاش تیم مدیریت جدید و کارکنان بانک نویدبخش آغاز حرکتی جدید برای به دست آوردن جایگاه واقعی بانک صادرات ایران بر اساس برنامه تحولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران با تاکید بر رعایت بهداشت اعتباری و تلاش برای تعیین تکلیف پرونده‌های مطالباتی کلان بانک، گفت: بخشی از مطالبات غیرجاری به دلیل رعایت نشدن ضوابط قانونی، در مرحله تشکیل پرونده و اعطای تسهیلات، شکل گرفته از این رو باید دقت لازم در این زمینه انجام شود.
وی با اشاره به لزوم توسعه فناوری اطلاعات در قراردادهای بانکی، گفت: بر اساس قانونی که مجلس مصوب کرده، تمامی قراردادهای تسهیلاتی در یک سال آینده باید به صورت الکترونیک منعقد شود و در شعب کاغذ و امضای فیزیکی حذف خواهد شد. لذا تمامی همکاران باید آمادگی لازم برای انجام این کار در بانک صادرات ایران را داشته باشند.
مرادی با تأکید بر جایگاه والای منابع انسانی، خاطرنشان کرد: بانک صادرات ایران از جمله بانک‌هایی است که فرهنگ سازمانی قوی دارد که این امر به عنوان یک نقطه قوت مهم بانک به حساب می‌آید. در حوزه منابع انسانی برنامه‌های آموزشی موثر برای ایجاد یک تحول آموزشی در این بانک به صورت جدی دنبال خواهد شد و در عین حال نگاه مدیران جدید بانک این است که خدمات شایسته‌‌تری به مردم ارائه دهیم.
رئیس‌هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران گفت: در حوزه بانکداری جامع اتفاق مثبتی برای نخستین بار در بانک صادرات ایران رخ داده و معاونت بانکداری جامع در چارت بانک تعریف شده که نشان می‌دهد نگاهی کاملا تخصصی به این حوزه وجود دارد و در سه حوزه بانکداری خرد، بانکداری تجاری و بانکداری شرکتی این خدمات توسعه جدی‌تری خواهد یافت. مطمئن‌ باشید اگر لازم باشد مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره برای مشتریان وقت خواهند گذاشت و مسائل و مشکلات احتمالی را حل و فصل خواهند کرد.
وی با اشاره به این نکته که در چند سال اخیر بازارهای هدف به صورت قابل ملاحظه‌ای جابه‌جا شده‌اند، گفت: استارت‌آپ‌هایی که در دوران کرونا به وجود آمده‌اند با بازارهای سنتی تفاوت دارند. لذا باید با شناسایی بازارهای هدف جدید به سمت این بازارها حرکت کرده و خدمات ویژه‌ای را برای آنها تعریف کنیم.
مرادی با اشاره به ایده «سوپرمارکت مالی» خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های مهم بانک صادرات ایران داشتن شرکت‌های ابزاری متعدد و مهم مانند کارگزاری، صرافی، تأمین سرمایه، لیزینگ و... است و می‌توانیم با بهره‌گیری از ظرفیت این شرکت‌ها، همه خدمات مالی جامعی را به مشتریان خود ارائه دهیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک صادرات ایران هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان