Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@02:43:45 GMT

250 واحد تولیدی در آستانه تملک بانک ها

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۵۹۵۶

به گزارش خبرنگار ایلنا،مجتبی رضوی صبح امروز در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه صادرات از معضلات مهم بخش صنعت به شمار می رود اظهار داشت: اتاق بازرگانی باید در امر واردات و صادرات تسهیل گری داشته باشد ولی در عمل به حوزه واردات بیشتر پرداخته شده است.

وی افزود: برای صادرات به بخش خصوصی قوی نیاز داریم و اینکه بر مبنای شرح وظایف مشخص تحلیل های درستی برای توسعه صادرات داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس خانه صنعت ،معدن و تجارت مازندران صادرات را از معضلات و مشکلات بسیار مهم برشمرد و گفت: صادرات به یک رابطه و تعامل بین المللی و وجود بخش خصوصی قوی نیازمند است.

وی خواستار تعیین تکلیف املاک تملیکی توسط بانک ها و ورود آن به چرخه تولید شد و تصریح کرد: 169واحد تولیدی توسط بانک ها تملک شده بودند که برای رونق و احیای دوباره آن برنامه ریزی شد و در حال حاضر به 95 واحد رسیده است.

رضوی ادامه داد: 250 واحد تولیدی در آستانه تملک بانک ها در استان و تقاضای جانشینی در استان وجود دارد و به دلیل بدهی، بانک ها تقاضای ان دارند که این واحدها به آنان واگذار شوند.

وی خاطرنشان کرد:  در مجموع برای تعیین تملیک 550 واحد تولیدی در استان برنامه ریزی شده است که برخی از واحدهای تولیدی اعلام ورشکستگی کرده اند.

رئیس خانه صنعت ،معدن و تجارت مازندران افزود: همچنین از مجموع 550 واحد 200 واحد تولیدی غیرفعال و راکد هستند که  به عنوان انبار اجاره داده می شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی صنعت معدن و تجارت واردات واردات و صادرات برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

 

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.  

 او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.  

 گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ٧٠٠ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور